Marți, 28 Iunie 2016 21:15

Campanie dubioasa de stragere de semnaturi

Written by 
Rate this item
(4 votes)

    De ceva timp mai multe persoane au sesizat faptul ca medicul de familie din Valea Mare, Anca Enculesei strange semnaturi. Prin aceasta semnatura persoanele ar fi de acord ca Doamna Enculesei sa ramana in sat iar persoanele sa ramana in continuare asigurate la dansa.


   Problema semnalata de multe persoane ar fi metoda de inducere in eroare ori constrangere a dansei, spunand pacientilor ca daca nu semneaza, nu poate face consultatii si nu poate da retete. De asemenea ar spune pacientilor ca daca  ar veni alt doctor, acesta nu ar avea dreptul de a da retete cel putin 3 luni.


    Problemele ar fi aparut inca din campania electorala cand foarte multe persoane s-au plans de lipsa medicului la program , aceasta venind  la 12.30 si plecand la 15.30-18.30 dar si de calitatea actului medical, multe persoane plecand de la dansa spre alti medici de familie din Bacau.


   De asemenea au fost persoane care au semnalat faptul ca dansa ar tine multe carduri de sanatate si ar prescrie medicamente  altor persoane dar si ca au existat cazuri in care  dupa recuperarea cardului de la dansa persoana a fost la medic in oras unde i s-a spus ca a mai avut consultatie validata la  Valea Mare desi aceasta persoana nu a facut asa ceva. De asemenea s-a pus problema unei sume de bani datorata Primariei,(in jur de 12.000 lei) suma care a fost platita pana la urma.
     Toate acestea au fost semnalate prin e-mailuri, telefonic ori verbal.

Pana in acest moment nu avem un punct de vedere oficial  din partea Doamnei  Enculesei Anca. Daca vom avea il vom publica neintarziat.

 PS. Am amanat publicarea acestui articol  mergand pe ideea ca ar fi o razbunare personala a unor persoane ori rea vointa dar  se pare ca sunt destul de multe persoane  care semnaleaza acest lucru spre publicare.

Read 2170 times Last modified on Marți, 28 Iunie 2016 21:26

3 comments

  • Comment Link COCOSANEL Marți, 28 Iunie 2016 23:30 posted by COCOSANEL

    DE CE SA SE DUCA PANA IN BACAU NU E MAI APROAPE DISPENSARUL D/NEI ZRINI ?

  • Comment Link BUZARDEL Joi, 30 Iunie 2016 01:37 posted by BUZARDEL

    AM SEMNNAT SI EU SUB AMENINTAREA INJECTIEI . HAI BA FITI SERIOSI .CUI NU CONVINE SA-SI SCHIMBE MEDICUL .MIROASE A CACA .

  • Comment Link celina Luni, 04 Iulie 2016 01:51 posted by celina

    Dar de ce sa plecam noi cand noi suntem de aici ? Se cam satura lumea de magariile ei. Daca mai aveam fisa la ea o bateam pana acum... Bine ca macar acum vine la program. Sa vedem cat va tine si asta.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

valeamare.ro